Pub Sirdie, Kolmannen Linjan legendaarinen kantakapakka

Baarin tiski ja oluthanoja

Pub Sirdie on monien kantapaikka ja se onkin vuodesta 1966 alkaen nähnyt ja kokenut vaikka mitä. Tunnelmaa on kuvailtu omalaatuiseksi ja intiimiksi ja se pitänee kyllä paikkansa. Siellä on nähty vuosien saatossa hyvin tunnettujakin taiteilijoita, veteraaninäyttelijöitä ja toki myös yhden hitin laulajia. Aika kuluu leppoisasti jutellessa naapuripöytiin ja tutustuessa uusiin ihmisiin, tietysti kylmän huurteisen kera.

Pub Sirdie ja erilainen myyntikikka

Ajat ovat olleet haastavia monille pienemmille baareille, eikä Pub Sirdie luo tähän poikkeusta. He keksivät kuitenkin hauskan tempauksen, joka saavutti välittömästi huomiota. He kehittivät täysin uuden palvelun, Yxcityistilaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että koko baarin voi varata oman, maksimissaan kymmenen hengen poppoonsa käyttöön, mikäli siellä lupaa nautiskella alkoholituotteita 150 eurolla tunnissa.

Muut Helsingin parhaat baarit eivät ole tätä vielä keksineet, mutta selkeästi tilausta on, sillä tästä tarjouksesta tuli vauhdilla jättimenestys. Vuokraakaan baarista ei siis joudu maksamaan, mikäli ostotavoite täyttyy. Kymmenen hengen kesken se ei tee kuin 15 euroa tunnissa, joten ei hankalakaan tavoite, varsinkaan jos nautiskelee erityisoluita.

Jukebox pitää pintansa

Koska Pub Sirdie on halunnut säilyttää saman tunnelman ja aitouden, mikä baarissa on vallinnut alusta asti, on siellä edelleen myös jukebox toiminnassa. Valikoimasta löytyvät edelleen myös ne 60- ja 70-lukujen hitit, joita on soitettu jo silloin, kun baari perustettiin. Vuonna 2018 sai tämä legendaarinen baari uudet omistajat, jotka tarjosivatkin myös yleisölle mahdollisuuden ostaa palanen legendaa itselleen. He laittoivat tarjolle 1000 osaketta 100 euron kappalehintaan.