Siirry suoraan sisältöön

Testaa Åbo bar brygga ja yllätyt

Olut maistuu

Helsinki saattaa väittää olevansa suomalaisen yöelämän pääkaupunki, mutta Turulla on etuna mukautuvampi yöelämä, jota ohjaa suuri opiskelijajoukko. Vapaa ja edistyksellinen suomalainen ilmapiiri on virkistävää vaihtelua Varsovasta, Istanbulista, Jakartasta ja Budapestista. Molemmista kaupungeista löytyy laajalla skaalalla tarjontaa niin aikuiseen kuin hieman nuorempaankin makuun. Valitettavasti vain korona pitää baarit toistaiseksi kiinni. Åbo bar brygga on valinta heti kun baareihin jälleen pääsee.

Åbo bar brygga on varma valinta

Turku on kaupunki, joka ottaa ruoka- ja juomakulttuurinsa erittäin vakavasti, ja Turun virallinen menomesta on Åbo bar brygga. Emme ole koskaan käyneet kaupungin virallisessa juomapaikassa, emmekä todennäköisesti tule vierailemaan Turussa, ellei koronarajoituksia pureta pian. Kuulemamme mukaan kaupungin parhaat juomat saa mainitusta ravintolasta. Odotamme innoissamme pääsyä ravintolaan.

Helsingissä yöelämällä on oma viehätyksensä, eivätkä suomalaiset anna kylmän estää heitä viihtymästä. Suomalaiset osaavat hyödyntää lyhyitä lämpimiä kuukausiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Keskiyön aurinko on upea ilmiö, kun nautit juomaa yhdessä kaupungin kattobaareista. Helsingin parhaat baarit löytyvät Kalliosta ja ydinkeskustasta. Aikaa baarikierrokselle ei mene yhtä iltaa enempää.

Kumpi voitti, Turku vai Helsinki?

Kaikki mielipiteet, kuten aina, ovat henkilökohtaisia. Helsinkiä ja Turkua ei voi verrata toisiinsa kaikilta osin. Joitain samankaltaisuuksia silti on. Yökerhoissa on yleensä hyvin vartioidut vaatehuoneet, joihin voit jättää päällysvaatteet lippuja vasten. Vaatekaapin käyttöä pidetään pakollisena, mutta se ei ole varma asia. Eroja on eri kaupunkien välillä myös ihmisten pukeutumisessa ja puhetyylissä.